- Włoska zupa jarzynowa
- Ciasto bananowe
- Zapiekanka rybna
- Ryż z truskawkami
- Gołąbki po grecku
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Zupa krem z pora
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Szparagi solo
- Biszkopt
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Pączki (bez glutenu)
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Zupa kalafiorowa z curry
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Kopytka
- Napój różany
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Bułki maślane
- Sałatka z drobiem i morelami
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Kurczak z ananasem
- Owoce z kruszonką
- Bitki panierowane z wariacjami
- Pieguski
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Orzechy w czekoladzie
- Pizza z owocami
- Budyń z żółtkiem
- Cukinia faszerowana serem
- Truskawki w czekoladzie
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Pulpety z ryżem
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Kluski z kaszy manny
- Chleb alpejski z orzechami
- Zupa z kabaczków
- Sos pomidorowy klasyczny
- Łosoś pieczony w soli
- Ryba w sosie warzywnym
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Kurczak pani prezes
- Naleśniki z jagodami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Pieczone kartofle
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Zupa migdałowa
- Schab z pomarańczami
- Wesołe omleciki
- Tarta brokułowa
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Zupa z dyni
- Indyk w warzywach z porzeczkami