Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Owocowa bomba
- Sorbet brzoskwiniowy
- Powidła śliwkowe
- Szpinakowa zapiekanka
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Deser jogurtowo-owocowy
- Zupa z zielonego groszku
- Puchatkowe ciasteczka
- Koktajl owocowy na lodach
- Biszkopt z owocami
- Pasta z awokado
- Cukinia faszerowana serem
- Kurczak z jabłkiem
- Galaretka z surowymi owocami
- Indyk w galarecie
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Otulona brzoskwinia
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Placuszki-kaczuszki
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Włoska zupa jarzynowa
- Pasta (dip) z bobu
- Koktajl z mango
- Mielona wołowina po chińsku
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Cukiniowe ciasto
- Kurczak w potrawce
- Chrupiące babeczki
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Fritata - warzywa w jajku
- Bezglutenowe ciasteczka
- Owocowa legumina
- Zapiekanki z bagietki
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Kisiel z malinami
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Jajka panierowane
- Sałatka łakomczucha
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Chleb (bez glutenu)
- Zupa jagodowa
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Omlet po polsku
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Dip fasolowy
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Pizza hawajska
- Spaghetti z pulpetami
- Faszerowana cukinia
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Francuskie kiełbaski serowe
- Tarta jabłkowa z budyniem