Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9.miesiąca
-
składnik: brzoskwinie
-
rodzaj potrawy: deser
- Owsiane chrupki
- Sorbet arbuzowy
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Tęczowy sorbet
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Placek z cukinii
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Spatzle
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Oliwki po swojemu
- Szpinakowe pesto
- Zielona zupa
- Sajgonki (bez glutenu)
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Koktajl z mango
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Kruche ciasto z masą makową
- Sałatka
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Pieczone jabłka
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Mrożone owoce na patyku
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Caprese
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Ciasto czekoladowe
- Kawior z bakłażana
- Babeczki z musem owocowym
- Szparagi w cieście
- Napój z owoców jagodowych
- Żółty chłodnik
- Lody bananowo - czekoladowe
- Koszyczek z pomidora
- Napój marchwiowo-malinowy
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Jajka z szynką w majonezie
- Tartinki
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Ryba z cukinią
- Surówka z żurawiną
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Bakłażanowe kotlety
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Sok jagodowy
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Chleb Grahama
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Kolorowy ryż
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Sernik dziecinnie prosty
- Przecier z cukinii
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Sałatka ryżowa z curry