- Zupa krem z broku³ów ze ¶mietank±
- Sa³atka z tuñczyka i fasoli
- Zupa krem z w³oszczyzny i pomidorów
- Pizza wegetariañska
- Mak z ³amañcami
- Dip fasolowy
- Ryba po grecku
- Zupa krem z kalafiora i sa³aty
- Knedle z mro¿onymi ¶liwkami lub truskawkami
- Grzybek ¶mietanowy
- Nale¶niki (bez glutenu)
- Kotlety z p³atków owsianych
- Sos koperkowy
- Przysmak serowy
- Ry¿ z jajkami na parze
- Pierogi bia³oruskie (bezglutenowe)
- Bak³a¿any z makaronem
- Zupa kukurydziana
- Knedelki z sandacza
- Cielêcina ze szpinakiem i broku³ami
- Wyraziste tofu
- Sa³ata z truskawkami
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Koktajl pomarañczowo- marchwiowy
- Krem twaro¿kowy z owocami
- Sernik tradycyjny
- Lody na patyczkach
- Grzanki z pieczon± fet±
- Ratatuja nicejska
- Bananowa manna
- Cukinie z daleka
- Ptysie na s³ono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Pierogi z owocami
- Zupa krem z zielonego groszku
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Chrupi±cy serek z gruszk±
- Soja prawie po bretoñsku
- Racuchy dro¿d¿owe
- Bak³a¿any faszerowane miêsem
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Kurczak z warzywami
- Kruche spiralki
- Pieczeñ cielêca
- Banany z szynk±
- Ch³odnik owocowy
- Babka dro¿d¿owa III
- Spaghetti z pomidorami i cukini±
- Puree z truskawek i kiwi
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Kartoflanka przecieranka
- Napój marchwiowo-malinowy
- Chleb razowy z kminkiem
- Suszone pomidory
- Babeczki z szynk± i serem
- Zupa ze ¶wie¿ych pomidorów
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Z³ocisty nektar
- Przecier z mann±
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Cukinia faszerowana serem