- Sos prowansalski aioli
- Ryba po ¿ydowsku
- Ciasto do pizzy: kruche
- Ziemniaki duszone z papryk± i pomidorami
- Ptysie na s³ono z farszem szpinakowym
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Pasztet z ³ososia
- Kisiel z malinami
- Zupa selerowa
- Napój ró¿any
- Uszka
- Zupa minestrone
- Ciasto z jagodami kruche
- Kompot z suszu
- Kotlety mielone dla dzieci
- Zupa wi¶niowa (¶liwkowa)
- Jab³ko duszone
- Pierogi leniwe
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Bu³ki ma¶lane
- Zupa jab³kowa
- Zapiekanka warzywna z cukini±
- Ciasto z owocami
- Bia³y ch³odnik
- Francuski sos czosnkowy
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Nadziewany kabaczek
- Pieczone piero¿ki z nadzieniem szpinakowym
- Paszteciki z tuñczykiem
- Dro¿d¿owy placek ze ¶liwkami
- Sa³atka warzywna w marynacie
- Jajka z szynk± w majonezie
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Owocowa bomba
- Frittata z warzywami
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Kartoflana zapiekanka
- Bezy z truskawkami i bit± ¶mietan±
- Kapusta pekiñska z patelni
- Mazurek trójwarstwowy
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Ryba w sezamie
- Kruche plastry cytrusów
- Kurczak w soku winogronowym
- Kapu¶niak i ogórkowa
- Jajka faszerowane
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa krem z w³oszczyzny i pomidorów
- Krem bananowy
- Zupa migda³owa
- Ma¶lane bu³eczki (bez glutenu)
- Mleczny przysmak
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli
- Pulpety rybne
- Ciasto pomarañczowe lub cytrynowe
- Strucla mini
- Grzanki parmezanowe
- Sa³atka grecka III
- Zawijaski z chleba tostowego