- Mrożone owoce
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Placuszki serowe
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Ryżowa szarlotka
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Strucla mini
- Sezamki
- Schab winny
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Koktajl owocowy na lodach
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Mazurek cytrynowy III
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Mus śliwkowy
- Kruche wiatraczki
- Jabłko z sałatką ryżową
- Sałatka arabska tabuleh
- Figowe rogaliki
- Pascha II
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Biszkopciki domowe
- Kruchy placek ze śliwkami
- Makrobiotyczne gołąbki
- Aromatyczny schab
- Pierogi kaukaskie
- Ziemniaki faszerowane
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Pierogi z soczewicą
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Sos polski
- Śliwkowa legumina
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Łagodny hummus
- Ciasto z jabłkami
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Panierowane paluszki rybne
- Brzoskwinowe oczko
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Spaghetti z pulpetami
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Mulatki z bakaliami
- Chrupiące wafle
- Domowy budyń
- Ciastka owsiane
- Tzatziki
- Kulki mięsne po szwedzku
- Złocisty nektar
- Wołowina z fasolką szparagową
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Dal z soczewicy