- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Koktajl mleczno-owocowy
- Placuszki serowe
- Krem jarzynowy z indykiem
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Daktylowe roladki
- Strucla mini
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Figowe rogaliki
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Kisiel z truskawkami
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Racuszki serowe
- Szpinakowe pesto
- Batony orzechowo-kokosowe
- Spaghetti z cukinią
- Rogaliki
- Kapuśniak
- Krem z cukinii
- Zupa ogórkowa
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Cukinia faszerowana serem
- Budyń karmelowy
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Otulona brzoskwinia
- Szaszłyki z łososia
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Naleśniki z mięsem
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Masa czekoladowa - ganache
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Trufle czekoladowe
- Cannelloni ze szpinakiem
- Lody bananowe (bez mleka)
- Zupa ''jak miodek''
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Makrobiotyczne gołąbki
- Czipsy
- Ciasto marchwiowe
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Kruche ciasteczka
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Kostka z kaszki manny
- Tartinki
- Tarta (bez glutenu)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Tort (bez glutenu)
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Krem z kalafiora