- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Faszerowana cukinia
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Panierowane paluszki rybne
- Polski sos wielkanocny
- Omlet po włosku (frittata)
- Murzynek Jaś
- Potrawka z patisonami
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Omlet po francusku
- Sos pomidorowy klasyczny
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Dal z soczewicy
- Surówka z selera z owocami
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Szpinakowe pesto
- Napój z owoców jagodowych
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Ciasto marchwiowe z figami
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Sałatka z truskawek i melona
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Tarta jabłkowa II
- Tarta ze szpinakiem
- Zupa jagodowa
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Smażona mozzarella
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Wigilijny kompot
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Kompot z rumiankiem
- Kurczak z jabłkiem
- Rogaliki
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Przecier owocowy
- Mazurek nugatowy
- Grzanki III
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Kotleciki cielęce
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Biały chłodnik
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Ciasto (bez mleka)
- Układanka warzywno-owocowa
- Kapuśniak
- Zupa jarzynowa
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Ciasteczka migdałowe
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Cukinia faszerowana serem
- Surówka z marchwi i jabłka
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kurczak w soku winogronowym