- Tarta (bez glutenu)
- Różowy koktail truskawkowy
- Rozmaitości na parze
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Chrupiące wafle
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Letni sorbet
- Lody czekoladowe
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Koszyczek z pomidora
- Pieczone jabłka
- Mulatki z bakaliami
- Placuszki-kaczuszki
- Krem z pogniecionych truskawek
- Budyń z żółtkiem
- Sorbet owocowy
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Kisiel z malinami
- Pierwsze mięsko
- Zupa z dyni
- Korż - placek kresowy
- Racuszki gryczane
- Żółta pasta
- Surówka z dyni
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Jabłka w cieście
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Chleb ziołowy
- Panga w pergaminie
- Ryba z porami i marchewką
- Mus owocowy
- Terrine z białego sera
- Leśny przysmak na kolację
- Łosoś znad zatoki
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Makaron rozmaitości
- Łosoś pieczony w soli
- Sałatka łakomczucha
- Kruchy placek ze śliwkami
- Cukiniowe ciasto
- Kapuśniak i ogórkowa
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Keks biszkoptowy
- Surówka z marchewki
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Gołąbki z winogronowych liści
- Galaretka z soku z porzeczek
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Cudowna cukinia
- Schab pieczony po galicyjsku
- Jabłka z aronią
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Lane kluski