- Makaron w sosie Mornay
- Grzanki III
- Biszkopt
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Sałatka z tofu
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Jajka z szynką w majonezie
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Placki (bez mleka, jajek)
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Ciasto-legumina z owocami
- Rogaliki
- Tarta prawie Tatin
- Babka drożdżowa III
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Felafelki
- Ciasto z jagodami kruche
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Puszysty mus wieloowocowy
- Kurczak z kaszą
- Schab winny
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Tarta ze szpinakiem
- Kompot z suszu
- Kisiel z malinami
- Francuskie kiełbaski serowe
- Gołąbki z winogronowych liści
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Ciasto na ptysie
- Pascha II
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Racuchy z kurczakiem
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Sałatka owocowa
- Macaroni & cheese
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Kapusta z sosem sojowym
- Szybka ryba po grecku
- Sos winegret
- Karp w szarym sosie
- Uszka
- Owocowa bomba
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Sałatka z truskawek i melona
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Czipsy
- Zupa z jabłek na słono
- Ciasto bezowe z kremem
- Sok jagodowy
- Kruche ciasteczka
- Ciastka orzechowe
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Krem jabłkowy
- Bruschetta na kilka sposobów
- Gazpacho - chłodnik z warzyw