- Mazurek trójwarstwowy
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Dynia z piekarnika
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Pomidorki sauté
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Kurczak w curry
- Klopsiki cielęce
- Ryżowa szarlotka
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Bakłażanowe kotlety
- Omlet grzybek z kozim serem
- Wesołe omleciki
- Zupa jarzynowa
- Sałatka z malin i arbuza
- Galaretki
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Placuszki z twarogu
- Domowy kisiel wiśniowy
- Gołąbki z winogronowych liści
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Kluski serowe z rodzynkami
- Ciasteczka migdałowe
- Wołowina z fasolką szparagową
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Indyk z marchewką
- Risotto z łososiem
- Knedle ze śliwkami
- Mrożone owoce na patyku
- Chrupiące kaczuszki
- Ciasto scrabble
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Marchewka z brukselką
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Sałatka arabska tabuleh
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Pieczeń cielęca
- Kanapka z pastą jajeczną
- Tarta owocowa
- Budyń (bez mleka)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Aromatyczny schab
- Ryba z porami i marchewką
- Smażona mozzarella
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Rulonik z warzywami
- Pączki (bez glutenu)
- Gjuwecz po słowiańsku
- Kurczak w soku winogronowym
- Kisiel żurawinowy