Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Owocowa legumina
- Masło czosnkowe
- Bitki panierowane z wariacjami
- Placki ziemniaczane
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Placek gruszkowy
- Lody twarożkowe
- Kawior z bakłażana
- Kartoflanka przecierana
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Surówka z marchwi i jabłka
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Ryba po grecku II
- Omlet po polsku
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Knedelki z sandacza
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Kopytka
- Lody waniliowe
- Kurczak z warzywami
- Ciasto bananowe
- Terrine z białego sera
- Ryba z cukinią
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Leśny przysmak na kolację
- Zupa krem z cukinii
- Pasta z bakłażanów
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Zupa owocowa
- Krem z pogniecionych truskawek
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Bułeczki serowe
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Omlet po francusku
- Zupa śliwkowa
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Ciasto (bez mleka)
- Zupa gulaszowa
- Bezy (bez mleka)
- Kluski serowe z rodzynkami
- Pianka bananowa
- Lane kluski
- Ryżowa szarlotka
- Sałatka z truskawek i melona
- Łagodny hummus
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Rulonik z warzywami
- Faszerowane papryki
- Kolorowe gnocchi
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Rulonik z warzywami
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)