Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Fasola z miodem i cytryną
- Sorbet malinowy
- Kacze piersi z wiśniami
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Żółta pasta
- Kurczak z czereśniami
- Włoska zupa jarzynowa
- Sernik dziecinnie prosty
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Maślane bułeczki bez masła
- Batony orzechowo-kokosowe
- Pomidorowa trochę inna
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Spatzle
- Bruschetta na kilka sposobów
- Kostka z kaszki manny
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Zupa kalafiorowa z curry
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Zupa nic
- Puchate pyzy
- Babeczki z szynką i serem
- Ryba cytrynowa
- Owsiane chrupki
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Sos różowy
- Lody dla młodych
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Mus brzoskwiniowy
- Ziemniaki pieczone
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Napój marchwiowo-malinowy
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Baranina duszona po turecku
- Sałatka ryżowa z curry
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Ryż z jajkami na parze
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Migdały w karmelu
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Ciasto (bez mleka)
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Potrawka z kurczaka
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Zapiekane kanapki liliputa
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Mus śliwkowy