- Budyń czekoladowy (suflet)
- Racuszki z dyni
- Spaghetti z pulpetami
- Koktajl jabłkowy
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Pieczone kartofle
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Mus truskawkowy II
- Szaszłyki z kurczaka
- Rolada serowa
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Czekoladowe chrupki
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Tort serowy wspaniały
- Cukinia z pomidorami
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Klopsiki cielęce
- Omlet po włosku (frittata)
- Delikatny sernik
- Kurczak z jabłkiem
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Wiśniowa legumina
- Murzynek
- Cukiniowe ciasto
- Biszkopt (bez glutenu)
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Sernik czekoladowy
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Zimny pomidor
- Jabłkowy kurczak
- Zupa krem z dyni
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Koktajl wiśniowy
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kruche spiralki
- Sałatka makaronowa
- Deser z rabarbarem
- Chleb alpejski z orzechami
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Karpatka
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Omlet po francusku
- Zupa krem z zielonego groszku
- Białe leczo
- Ryba z porami i marchewką
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Sos prowansalski aioli
- Owoce z kruszonką
- Zapiekanki z bagietki
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Sałatka grecka III