- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Racuszki najłatwiejsze
- Pierogi ruskie
- Lody bananowe (bez mleka)
- Faszerowana cukinia
- Kurczak z jabłkiem
- Powidła śliwkowe
- Zraziki sezamkowe
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Migdały w karmelu
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Blinki z cukinii
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Łosoś znad zatoki
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Koktajl wiśniowy
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Grzybek śmietanowy
- Rogaliki kokosowe
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Zupa krem ze szparagów
- Resztki lata
- Kaszka z buzią
- Sałatka owocowa
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Kartoflanka przecieranka
- Owocowe zabawki
- Kruche ciasteczka
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Arabski chleb pita
- Grecki gulasz z drobiu
- Pizze - miniaturki
- Jajka faszerowane
- Filet z indyka w soku owocowym
- Zupa jabłkowa
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Sałatka owocowa na słono
- Kruchy placek ze śliwkami
- Naleśniki (bez glutenu)
- Tarta - kruche ciasto
- Grzanki z mozzarellą
- Deser z kaszy jaglanej
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Jaś na słodko
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Domowy kisiel wiśniowy
- Krem twarożkowy z owocami
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Lody dla młodych
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Sos pomidorowy klasyczny