- Deser brzoskwiniowy
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Ryba w sosie koperkowym
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Sernik tradycyjny
- Barszcz czerwony
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Zapiekanka z marchwi
- Biszkopt z surowymi owocami
- Rizotto z tuńczykiem
- Karmelowe wafelki
- Kruche ciasteczka
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Budyń karmelowy
- Sałatka z winogronami
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Owocowa bomba
- Kruche ciasto
- Kotlety z płatków owsianych
- Dal z soczewicy
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Paszteciki (bez jajek)
- Naleśniki (bez glutenu)
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Naleśniki z mięsem
- Cytrynowe masło
- Krem z kalafiora
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kopytka (bez jajek)
- Kartoflanka przecieranka
- Makaron z sosem szpinakowym
- Sos koperkowy
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Sałatka owocowa
- Kluski serowe
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Bułeczki z kapustą
- Ciasto jogurtowe
- Grzybek śmietanowy
- Kartoflanka przecierana
- Pierniczki
- Gruszki w kremie waniliowym
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Sok jagodowy
- Pizza z owocami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Grecki gulasz z drobiu
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Indyk z marchewką
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Sałatka z cukini
- Placuszki z twarogu
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Różowa kaszka
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Ryba po grecku II