- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Potrawka z patisonami
- Cukinia faszerowana serem
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Lody (bez mleka)
- Wiśniowa legumina
- Pomidorowa z bazylią
- Sałatka litwacka
- Bitki panierowane z wariacjami
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Owoce ze słoika
- Placek gruszkowy
- Sernik na zimno
- Sałatka z truskawek i mięty
- Przecier z manną
- Zupa jagodowa
- Ziemniaki po niemiecku
- Placki z cukinii
- Przecier z cukinii
- Sos polski
- Omlet z cukinią i papryką
- Kostka z kaszki manny
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Kurczak z marchewką i curry
- Bowl bezalkoholowy
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Smażone banany
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Zimowy kurczak
- Schab ze śliwkami
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Sałatka dziadka Julka
- Wycinanki z sera
- Lane kluski (bez jajek)
- Ziemniaki po bułgarsku
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Kruche ciasteczka
- Ciasto marchwiowe
- Babeczki z serem
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Tarta z pianą owocową
- Krem truskawkowy
- Sernik tradycyjny
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Kurczak z czereśniami
- Tarta cebulowa II
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Piernik
- Kotlety gryczane