- Pasta z kurczaka
- Szpinak zapiekany z serem
- Mięso duszone po turecku
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Ratatuja nicejska
- Ziemniaki po bułgarsku
- Kurczak z pomidorami
- Galaretki
- Ryż z jajkami na parze
- Zupa z soczewicy
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Ryba po grecku II
- Pasta (dip) z bobu
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Felafelki
- Kartoflanka przecierana
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Zupa ''jak miodek''
- Zupa selerowa
- Barszcz postny
- Pieguski
- Zupa owocowa
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Potrawka z kurczaka
- Gnocchi dyniowe
- Surówka z marchwi
- Zupa z cukinii
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Makaron z serem
- Eskalopek z pomidorem
- Bakłażanowe kotlety
- Szparagi w cieście
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Truskawki w czekoladzie
- Grzanki z pieczoną fetą
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Kurczak z warzywami
- Gołąbki z winogronowych liści
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Orzechy w czekoladzie
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Sos pomidorowo-warzywny
- Mak z łamańcami
- Faszerowana cukinia
- Otulona brzoskwinia
- Szpinakowa zapiekanka
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Szpinakowe pesto
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Łagodny hummus
- Ciasto z jagodami ucierane
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Warzywa w sosie śmietanowym