- Pieczeń barania po angielsku
- Deser jogurtowo-owocowy
- Ryż z jajkami na parze
- Kluski z kaszy manny
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Zupa z zielonej sałaty
- Pyzy
- Mazurek nugatowy
- Sos majonezowy
- Jabłkowy kurczak
- Pierogi kresowe
- Sałatka z truskawek i melona
- Zapiekanki z bagietki
- Lody bananowe (bez mleka)
- Spatzle
- Kolorowe kulki
- Migdały w karmelu
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Stworki z ciasta serowego
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Tort (bez glutenu)
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Cukinia z wody
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Puree z bakłażana
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Faszerowane kurze piersi
- Tarta cebulowa II
- Deser biało czerwony
- Chleb kukurydziany
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Racuchy drożdżowe
- Mleczny przysmak
- Ryż z truskawkami
- Sos czekoladowy
- Aromatyczny schab
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Rozmaitości na parze
- Pączki z białego sera
- Mazurek daktylowy
- Słone patyczki
- Chrupiące kaczuszki
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Topione pomidory
- Brzoskwinowe oczko
- Ryba w sosie koperkowym
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Pierniczki
- Flaczki z kurczaka
- Tarta ze szpinakiem
- Pizza hawajska
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Dynia z piekarnika
- Sałatka z cukini
- Pulpety z ryżem
- Puszysty mus wieloowocowy
- Koktajl jabłkowy
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą