- Pascha II
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Kostka z kaszki manny
- Czekoladowe chrupki
- Budyniowa zupa malinowa
- Sorbet brzoskwiniowy
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Pulpeciki pod beszamelem
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Tarta z grzybami
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Nadziewany kabaczek
- Sernik na zimno
- Sos polski
- Kruche ciasto z masą makową
- Owocowa legumina
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Mleczne wafelki
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Owocowy indyk
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Chleb alpejski z orzechami
- Panierowane paluszki rybne
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Naleśniki z serem
- Zdrowy bigos
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Konfitury (i sok) z malin
- Szara pasta
- Sos różowy
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Kawior z bakłażana
- Tarta z żurawinami
- Różowy koktail truskawkowy
- Kolorowa jajecznica
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Przysmak serowy
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Bananowa manna
- Bruschetta na kilka sposobów
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Karpatka
- Tartinki
- Banany z szynką
- Placki z jabłkami
- Dip fasolowy
- Zupa z marchwi
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Zupa krem z marchwi
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Makaron z pomidorami
- Zupa szczawiowa
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Guacamole
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Mleczny przysmak