- Schab z pomarańczami
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Pierogi z jagodami
- Rozmaitości na parze
- Trufle czekoladowe
- Dip fasolowy
- Truskawki w czekoladzie
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Placki z cukinii
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Ryba po grecku II
- Sernik czekoladowy
- Cytrynowe ciasteczka
- Faszerowana cukinia
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Chleb ziołowy
- Puchate pyzy
- Pierogi kresowe
- Faszerowane papryki
- Krem jabłkowy
- Warzywa smażone w cieście
- Puree z truskawek i kiwi
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Kurczak egzotyczny
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Jabłka z aronią
- Makaron z sosem bez gotowania
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Ryba cytrynowa
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Brzoskwinie na ostro
- Indyk w galarecie
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Deser z rabarbarem
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Spatzle
- Jaś na słodko
- Panga w pergaminie
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Sałatka z bakłażanów
- Koktajl wiśniowy
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Chrupiący serek z gruszką
- Pomidory z papryką po włosku
- Potrawka z patisonami
- Wołowina w sosie
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Cygański kociołek
- Kapusta z sosem sojowym
- Niezły pasztet z fasoli
- Rogaliki z powidłami
- Tartinki
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Chrupiące babeczki
- Lody twarożkowe