- Deser jogurtowo-owocowy
- Spaghetti Estery
- Trufle z herbatników
- Omlet po francusku
- Zupa z dyni
- Sałatka warzywna w marynacie
- Biszkopty bezglutenowe
- Bułeczki serowe
- Makaron z serem i warzywami
- Przecier z cukinii
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Ziemniaki pieczone
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Lody czekoladowe
- Sorbet owocowy
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Croque monsieur i croque madame
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Najprostsza tarta owocowa
- Puree z bakłażana
- Dip fasolowy
- Placuszki serowe
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Mazurek trójwarstwowy
- Makrela w ziołowej potrawce
- Szpinak z baraniną
- Tarta cebulowa II
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Racuszki gryczane
- Ogórki faszerowane
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Puchatkowe ciasteczka
- Lody z jogurtu
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Kapuśniak
- Zupa z dyni na słono
- Zupa śliwkowa
- Murzynek
- Rurki z kremem pistacjowym
- Kulki rybne po norwesku
- Lody waniliowe
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Stworki z ciasta serowego
- Niezły pasztet z fasoli
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Placuszki jabłkowe
- Ciasto jogurtowe
- Surówka z mieszanych warzyw