- Chleb alpejski z orzechami
- Krem twarożkowy z owocami
- Pianka bananowa
- Mus brzoskwiniowy
- Zupa z soczewicy
- Pyzy
- Cukinia z mięsem mielonym
- Kurczak z czereśniami
- Zupa francuska
- Risotto z łososiem
- Grecka zapiekanka warzywna
- Pieguski
- Spaghetti z bobem
- Bakłażany duszone
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Jajka faszerowane
- Croque monsieur i croque madame
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kluski kładzione z jabłkami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Pasta z łososia
- Mus owocowy
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Chrupiące babeczki
- Puszysty mus wieloowocowy
- Budyń karmelowy
- Sos różowy
- Surówka z dyni
- Deser owocowy
- Bitki panierowane z wariacjami
- Frittata z warzywami
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Masło czosnkowe
- Chińskie jajka herbaciane
- Barszcz postny
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Galaretka z pigwy
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Koktajl owocowy na lodach
- Szarlotka biszkoptowa
- Gnocchi dyniowe
- Sałatka owocowa
- Cytrynowe masło
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Kruche plastry cytrusów
- Krem truskawkowy
- Kaczka z jabłkami
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Nektarynkowy krem
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Kisiel owocowy
- Zupa migdałowa
- Chrupiące wafle