- Jabłka z aronią
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Mus brzoskwiniowy
- Pasta z łososia
- Batony orzechowo-kokosowe
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Wyraziste tofu
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Legumina śliwkowa
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Sos pomidorowy klasyczny
- Pascha II
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Deser z kaszy jaglanej
- Delikatny i puszysty sernik
- Rogaliki
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chleb Grahama
- Lody bananowo - czekoladowe
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Czekoladowe chrupki
- Kopytka (bez jajek)
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Migdały w karmelu
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Szpinak z baraniną
- Papryka faszerowana warzywami
- Filet z indyka w soku owocowym
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Napój z owoców jagodowych
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Sałatka owocowa na słono
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ziemniaki po węgiersku
- Kapusta pekińska z patelni
- Chleb alpejski z orzechami
- Kartoflana zapiekanka
- Baba wielkanocna z szafranem
- Dipy jogurtowe
- Babeczki z musem owocowym
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Tartinki
- Łagodny hummus
- Różności pod beszamelem
- Makaron z warzywami
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Kurczak z kaszą
- Paszteciki z tuńczykiem
- Szparagi solo
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Puree ziemniaczane
- Zimny pomidor