- Pulpety
- Dipy jogurtowe
- Soja prawie po bretońsku
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Trufle z herbatników
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Surówka z marchwi i jabłka
- Zupa jagodowa
- Koszyczek z pomidora
- Tarta ze szpinakiem
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Kolorowe gnocchi
- Zrazy z pieca
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Spaghetti
- Knedelki z sandacza
- Sernik na zimno
- Panierowane serki pleśniowe
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Ciasto bezowe z kremem
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Schab winny
- Puchate pyzy
- Zimowy salad bar
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Drób z porzeczkami
- Kruchy placek ze śliwkami
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Kisiel z truskawkami
- Faszerowane papryki
- Lody waniliowe
- Murzynek Jaś
- Murzynek
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Napoleonki
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Kluski serowe z rodzynkami
- Racuszki
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Sałatka owocowa
- Tarta - kruche ciasto
- Zupa krem z zielonego groszku
- Kluski serowe
- Sos wiśniowy do owoców
- Ziemniaki po duńsku
- Sałatka owocowa na słono
- Ciasto z owocami
- Zupa z soczewicy
- Słodka bułka marchewkowa
- Kompot z suszu
- Placek z cukinii
- Zupa krem z marchwi
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Strudel z jabłkami
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Złocisty nektar
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia