- Tarta prawie Tatin
- Brzoskwinie na ostro
- Jabłko duszone
- Rulonik z szynki
- Galaretka z soku z porzeczek
- Zupa z kabaczków
- Kanapka z pastą jajeczną
- Makaron z serem
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Sałatka z truskawek i mięty
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Chleb (bez glutenu)
- Zupa z soczewicy
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Batoniki orkiszowe
- Cukinia faszerowana serem
- Tartaletki z porami
- Tarta z pianą owocową
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Tarta cebulowa II
- Sałatka z bakłażanów
- Sałatka z arbuza i fety
- Chłodnik
- Mozzarella w karecie
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Strucla mini
- Omlet po włosku (frittata)
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Sałatka łakomczucha
- Ziemniak w kropki
- Biszkopt (bez glutenu)
- Przecier z manną
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Placek z zielonego groszku
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Kurczak w soku winogronowym
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Krem jabłkowy
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Risotto z łososiem
- Pianka bananowa
- Letni sorbet
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Rogaliki z powidłami
- Puree z bakłażana
- Bakłażany z makaronem
- Ciasto do pizzy: kruche
- Zupa jagodowa
- Ślimaki daktylowe
- Zupa krem z marchwi
- Kluski serowe z rodzynkami
- Surówka z mieszanych warzyw
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Szara pasta
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Guacamole