- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Kopytka
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Ciasto marchwiowe z figami
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Naleśniki z sosem mornay
- Lody czekoladowe
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Mrożone owoce
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Szparagi solo
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kruche ciasto z truskawkami
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Deser brzoskwiniowy
- Naleśniki (bez glutenu)
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Szpinak z baraniną
- Pączki z białego sera
- Sorbet owocowy
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Pierniczki
- Przecier z cukinii
- Sorbet malinowy
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Szpinak zapiekany z serem
- Kartoflana zapiekanka
- Krem jarzynowy z indykiem
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Zupa z soczewicy do termosu
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Dal z soczewicy
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Cytrynowe ciasteczka
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Zupa krem z kalafiorów
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Włoski chleb ziołowy
- Ciastka owsiane
- Pierogi z owocami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Risotto z łososiem
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Sałatka grecka III
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Bułki maślane
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Kacze piersi z wiśniami
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Deser jogurtowo-owocowy
- Kawior z bakłażana