- Pasta z bakłażana
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Racuszki
- Kluski serowe
- Papryka faszerowana warzywami
- Jabłkowy kurczak
- Rogaliki
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Koktajl owocowy na lodach
- Szparagi solo
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Sos różowy
- Baranina duszona po turecku
- Zupa jagodowa
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Puree ziemniaczane
- Rulonik z warzywami
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Ciasto bananowe
- Pasta z awokado
- Tarta ze szpinakiem
- Słone patyczki
- Kurczak z jabłkiem
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Puszysty mus wieloowocowy
- Kruche wiatraczki
- Grzanki III
- Zrazy z kury
- Pizza pomidorowo-serowa
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Kruche pierniczki
- Sos jogurtowy
- Przecier owocowy
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Układanka warzywno-owocowa
- Niezły pasztet z fasoli
- Ciasto z jagodami ucierane
- Zupa jabłkowa
- Caprese
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Szparagi w cieście
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Surówka z marchewki
- Chrupiące kaczuszki
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Panierowane paluszki rybne
- Makaron z sosem bez gotowania
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Zupa pomidorowa
- Trufle czekoladowe
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Biszkopciki domowe
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)