- Zupa krem z marchwi
- Grzanki z pieczoną fetą
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Spatzle
- Pomidorowa z bazylią
- Karp w szarym sosie
- Sałatka z malin i arbuza
- Sernik czekoladowy
- Schab z rodzynkami
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Placek z cukinii
- Mleczne wafelki
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Bruschetta na kilka sposobów
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Pascha II
- Lody dla młodych
- Zupa krem z zielonego groszku
- Zupa śliwkowa
- Dal z soczewicy
- Pierwsze mięsko
- Schab winny
- Delikatny i puszysty sernik
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Domowe pesto uproszczone
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Zdrowy bigos
- Kotleciki cielęce
- Puree ziemniaczane
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Ciasto (bez mleka)
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Owocowy indyk
- Zupa migdałowa
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Chleb Grahama
- Przecier jabłkowy
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Lody z jogurtu
- Makaron z pomidorami
- Pizza rozmaitości
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Pierogi kresowe
- Szaszłyki z kurczaka
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Napój z owoców jagodowych
- Łosoś pieczony w soli
- Kolorowe gnocchi
- Ryba cytrynowa
- Croque monsieur i croque madame
- Pierogi z soczewicą
- Schab ze śliwkami
- Kurczak z curry
- Daktylowe roladki
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Ryba w sosie koperkowym
- Ryż z truskawkami