Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Kluski kładzione z jabłkami
- Rolada serowa
- Brzoskwiniowa pianka
- Chłodnik
- Guacamole
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Sorbet porzeczkowy
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Sałatka z malin i arbuza
- Cukinia z wody
- Placuszki-kaczuszki
- Sok jabłkowy
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Zapiekanka brokułowa
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Lody twarożkowe
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Faszerowane papryki
- Zupa z jabłek na słono
- Puchatkowe ciasteczka
- Pasta z awokado
- Kartoflana zapiekanka
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Bowl bezalkoholowy
- Mleczny przysmak
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Kolorowy ryż
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Włoska zupa jarzynowa
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Amerykańska szarlotka
- Bezy (bez mleka)
- Jeż z awokado
- Sos wiśniowy do owoców
- Zupa szczawiowa
- Placki z cukinii
- Krem z pogniecionych truskawek
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ziemniaki faszerowane
- Bułeczki z kapustą
- Przecier z cukinii
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Chłodnik z pomidorów
- Placuszki serowe
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Pomidorowa trochę inna
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Omlet grzybek z owocami
- Rogaliki z powidłami
- Pizza wegetariańska
- Zupa z pulpetami
- Napój różany
- Gołąbki po grecku
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Kuszące jabłka
- Pianka bananowa
- Knedle ze śliwkami
- Leśny przysmak na kolację
- Omlet po francusku