Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 11. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Łagodny hummus
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Zielona zupa
- Ziemniak w kropki
- Chińskie jajka herbaciane
- Tarta z grzybami
- Naleśniki z sosem mornay
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Biszkopt (bez glutenu)
- Zupa krem ze szparagów
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Bułgarski chłodnik
- Kartoflana zapiekanka
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Galaretka z soku z porzeczek
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Kartofle duszone
- Zupa jagodowa
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Sezamowa marchew
- Ryba z cukinią
- Pizza (bez glutenu)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Bakłażany zapiekane
- Botwina
- Tarta szpinakowa
- Surówka z żurawinami i selerem
- Ciastka kokosowe
- Amerykańska szarlotka
- Mazurek cytrynowy III
- Pomidorowa trochę inna
- Różowy koktail truskawkowy
- Bułeczki serowe
- Chleb ziołowy
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Napój z owoców jagodowych
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pianka bananowa
- Zupa krem z kalafiorów
- Chrupiące wafle
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Makaron z serem i warzywami
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Lody jagodowe z miętą
- Niezły pasztet z fasoli
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Rizotto z tuńczykiem
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Omlet po polsku
- Lody czekoladowe
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Sernik tradycyjny
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Szpinak zapiekany z serem