- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Nadziewany kabaczek
- Żółta pasta
- Mus brzoskwiniowy
- Kulki rybne po norwesku
- Surówka z czerwonej kapusty
- Szpinakowa zapiekanka
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Cukinia z wody
- Maślane bułeczki bez masła
- Schab pieczony po galicyjsku
- Miodek cebulowy
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Szejk niekoniecznie arabski
- Kurczak z ryżem
- Sałatka arabska tabuleh
- Sałatka z cykorii i owoców
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Szparagi w cieście
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kartoflanka przecierana
- Zupa kukurydziana
- Piernik
- Otulona brzoskwinia
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Jogurt własnej roboty
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Bakłażany zapiekane
- Gołąbki po grecku
- Kacze piersi z wiśniami
- Łosoś pieczony w soli
- Koktajl owocowy na lodach
- Kisiel żurawinowy
- Francuski sos czosnkowy
- Murzynek Jaś
- Mielonka z dodatkami
- Ciasto-legumina z owocami
- Cukiniowe ciasto
- Bułeczki z kapustą
- Koktajl mleczno-owocowy
- Batony orzechowo-kokosowe
- Rulonik z warzywami
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Sałatka z rukoli
- Tarta brokułowa
- Ciasto z owocami
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Budyń (bez mleka)
- Kosmiczne pojazdy
- Surówka z dyni
- Rogaliki z powidłami
- Sałatka owocowa
- Pierwsze mięsko
- Zupa pieczarkowa
- Zupa nic (bez glutenu)
- Sałatka łakomczucha
- Szara pasta
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)