- Kapusta z sosem sojowym
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Pasta - jajo i basta
- Nektarynkowy krem
- Racuszki z dyni
- Rulonik z serem
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Śliwki z figą i melisą
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Jajka marynowane w occie
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Zupa z dyni
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Schab z pomarańczami
- Wycinanki z sera
- Szpinak zapiekany z serem
- Puchatkowe ciasteczka
- Cytrynowe masło
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Powidła śliwkowe
- Sorbet porzeczkowy
- Pierwsze mięsko
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Zupa selerowa
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Zupa nic
- Sałatka owocowa
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Gołąbki z winogronowych liści
- Sałatka z cykorii i owoców
- Omlet po włosku (frittata)
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Surówka z selera z owocami
- Karp w szarym sosie
- Krem z pomidorów
- Tarta wiśniowa
- Cytrynowe ciasteczka
- Brzoskwinowe oczko
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Babeczki z szynką i serem
- Niezły pasztet z fasoli
- Zupa jarzynowa
- Ziemniaki po węgiersku
- Pierniczki całuski
- Naleśniki z jagodami
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa krem z pora
- Szwedzki łosoś
- Jajka panierowane
- Naleśniki chińskie
- Aromatyczny schab
- Mrożone owoce na patyku
- Resztki lata
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Chłodnik bułgarski (tarator)