- Kruche ciasto z masą makową
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Ciasto do pizzy: kruche
- Tarta z pianą owocową
- Zupa migdałowa
- Mus śliwkowy
- Pierogi z owocami
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Kulki rybne po norwesku
- Jajka marynowane w occie
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Zupa kalafiorowa z curry
- Klopsiki cielęce
- Zupa francuska
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Czekoladowe chrupki
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Omlet z pomidorami i papryką
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Orzechy w czekoladzie
- Kartoflana zapiekanka
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Zrazy z pieca
- Budyń (bez mleka)
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Sorbet malinowy
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Jeż z awokado
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Wycinanki z sera
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Pesto po polsku
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Sałatka z grilla
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Koktajl brzoskwiniowy
- Ciasto z owocami
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Szarlotka miękka
- Mleczny przysmak
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Amerykańska szarlotka
- Lody (bez mleka)
- Włoska zupa jarzynowa
- Pierogi z jagodami
- Tęczowy sorbet
- Kolorowa jajecznica
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Przecier owocowy