- Sałatka grecka III
- Łosoś znad zatoki
- Grzanki parmezanowe
- Kurczak z kaszą
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Szarlotka biszkoptowa
- Pizza (bez glutenu)
- Banany z szynką
- Arabski chleb pita
- Sernik tradycyjny
- Zupa z marchwi
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Rolady z kurzych piersi
- Krem truskawkowy
- Bruschetta na kilka sposobów
- Surówka z żurawiną
- Kolorowy ryż
- Pieczeń barania po angielsku
- Przysmak serowy
- Zimny pomidor
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Murzynek
- Kurczak z curry
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Kotleciki z soji
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Zrazy z kury
- Placuszki rybne orientalne
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Topione pomidory
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka warzywna w marynacie
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Pierniczki
- Pierwsze mięsko
- Zupa z cukinii
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Bułki maślane
- Jabłko duszone
- Pomidorowa z bazylią
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Uszka
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Ciasto marchwiowe z figami
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Budyń karmelowy
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Biurowa kartoflanka
- Kruszonka z jabłkami
- Szparagi pod beszamelem
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Strudel z jabłkami
- Zupa z zielonego groszku
- Cukinia z mięsem mielonym
- Zupa szczawiowa
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem