- Omlet po włosku (frittata)
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Bezglutenowe ciasteczka
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Zupa z dyni
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Kurczak egzotyczny
- Gnocchi dyniowe
- Kisiel owocowy
- Ciasto bezowe z kremem
- Owocowe zabawki
- Mięso duszone po turecku
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Szpinak zapiekany z serem
- Koktajl jabłkowy
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Lody (bez mleka)
- Ciasto marchwiowe z figami
- Szparagi pod beszamelem
- Zupa pomidorowa
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Kurczak z kaszą
- Sok jabłkowy
- Bruschetta na kilka sposobów
- Naleśniki z serem
- Chrupiący serek z gruszką
- Sałatka z kwiatami
- Zupa francuska
- Pomidory z papryką po włosku
- Szparagi solo
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Caprese
- Chleb alpejski z orzechami
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Murzynek Jaś
- Sorbet arbuzowy
- Misie patysie - ciasto
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Pulpety z koperkiem
- Pieczone jabłka
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Pascha
- Kolorowy ryż
- Resztki lata
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Orzechy w czekoladzie
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kotlety mielone dla dzieci
- Tartinki
- Ziemniaki pieczone
- Pulpety z ryżem
- Ryba po grecku
- Croque monsieur i croque madame