- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Ryba z porami i marchewką
- Zupa z marchwi
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Knedelki z sandacza
- Sorbet arbuzowy
- Jabłka z aronią
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Spaghetti z sosem pesto
- Kolorowa jajecznica
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Grecki gulasz z drobiu
- Indyk przekładany
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Tort makowy pyszny
- Rulonik z szynki
- Jagodzianki
- Zimowy salad bar
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Pasta (dip) z bobu
- Chłodnik owocowy
- Placuszki z twarogu
- Mozzarella w karecie
- Terrine z białego sera
- Pasta z awokado
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Galaretka z soku z porzeczek
- Paszteciki z tuńczykiem
- Rulonik z warzywami
- Deser brzoskwiniowy
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Legumina cytrynowa
- Chleb ziołowy
- Ziemniaki faszerowane
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Schab z rodzynkami
- Puree z truskawek i kiwi
- Ryba z cukinią
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Tort serowy wspaniały
- Koktajl mleczno-owocowy
- Cannelloni ze szpinakiem
- Puchatkowe ciasteczka
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Galaretka z surowymi owocami
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Pierniczki całuski
- Zupa krem z cukinii
- Omlet po włosku (frittata)
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Budyń z żółtkiem
- Szpinakowe pesto
- Paszteciki (bez jajek)
- Makaron z sosem szpinakowym
- Sos jogurtowy
- Zupa ''jak miodek''
- Koktajl owocowy na lodach
- Cytrynowe masło