- Małdrzyki - placuszki serowe
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Drób z jabłkami
- Placuszki drożdżowe
- Łagodne chili
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Leczo ze śliwkami
- Tarta z brokułami lub z porami
- Francuski sos czosnkowy
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Fasola z miodem i cytryną
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Sałatka z arbuza i fety
- Pizze - miniaturki
- Placuszki-kaczuszki
- Surówka z selera z owocami
- Szarlotka biszkoptowa
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Owocowa legumina
- Młode warzywa z pieca
- Ciastka owsiane
- Rulonik z warzywami
- Polski sos wielkanocny
- Ciasto-legumina z owocami
- Panierowane paluszki rybne
- Spatzle
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Kopytka (bez jajek)
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Chleb (bez glutenu)
- Puree ziemniaczane
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Zupa z pulpetami
- Surówka z kminkiem
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Kolorowy ryż
- Omlet po włosku (frittata)
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Sajgonki (bez glutenu)
- Placki z jabłkami
- Zupa szczawiowa
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Sałata z pomidorów
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Mus truskawkowy II
- Potrawka z kurczaka
- Przecier z manną
- Ziemniaki faszerowane
- Mrożony jogurt jagodowy
- Kulki serowo-orzechowe
- Ziemniaki po niemiecku
- Pomidory z papryką po włosku
- Lody na patyczkach
- Sernik na zimno
- Tarta jabłkowa II
- Tarta ze szpinakiem