- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Sałatka owocowa
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Ciasto z owocami
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Biały chłodnik
- Grzanki z mozzarellą
- Zupa jarzynowa
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Zupa z dyni na mleku
- Rogaliki kokosowe
- Drób z porzeczkami
- Powidła śliwkowe
- Sos pomidorowy klasyczny
- Grecki gulasz z drobiu
- Kapuśniak
- Sałatka ryżowa z curry
- Cukinia faszerowana serem
- Krupnik
- Mrożony jogurt jagodowy
- Zupa jabłkowa z curry
- Ziemniaki pieczone
- Koktajl owocowy na lodach
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Zupa kalafiorowa z curry
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Ryba po grecku
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Bakłażany duszone
- Kacze piersi z wiśniami
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Ciasto (bez mleka)
- Puchate pyzy
- Zupa z dyni na słono
- Babka drożdżowa III
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Zupa z zielonej sałaty
- Dip fasolowy
- Mrożone bezy z malinami
- Szpinak zapiekany z serem
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z tofu
- Sos winegret
- Przecier z manną
- Filet z indyka w soku owocowym
- Ciasto z jagodami ucierane
- Pasta z kurczaka
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Jabłkowy kurczak
- Proste ciasto na kruchy spód
- Zupa z zielonego groszku
- Ryba po grecku II
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kisiel żurawinowy