Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: deser
- Mazurek daktylowy
- Kurczak w soku winogronowym
- Torcik z galaretką
- Mus z kaszy manny
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Tort serowy wspaniały
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Krem truskawkowy
- Surówka z mieszanych warzyw
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Kulki serowo-orzechowe
- Puchatkowe ciasteczka
- Otulona brzoskwinia
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Przecier jabłkowy
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Pyszna pasta z tofu
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Jajka marynowane w occie
- Najprostsza tarta owocowa
- Placuszki z twarogu
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Zupa nic (bez glutenu)
- Schab z pomarańczami
- Tęczowy sorbet
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Wołowina w sosie
- Rulonik z warzywami
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Brzoskwinie na ostro
- Szwedzki łosoś
- Sałatka szpinakowa
- Mak z łamańcami
- Bezy (bez mleka)
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Kapuśniak i ogórkowa
- Bruschetta na kilka sposobów
- Makrela w ziołowej potrawce
- Chłodnik z pomidorów
- Lody bananowo - czekoladowe
- Ziemniaki po duńsku
- Zielony twarożek
- Sałatka marokańska
- Pomidory z papryką po włosku
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Ciasto na ptysie
- Ryba z porami i marchewką
- Letni sorbet
- Napój z owoców jagodowych
- Faszerowana cukinia
- Tarta z grzybami
- Leśny przysmak na kolację
- Sos pomidorowo-warzywny
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Zupa krem z zielonego groszku