- Tarta ze szpinakiem
- Zapiekanka turecka z miodem
- Wołowina z fasolką szparagową
- Napój różany
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Sałatka marokańska
- Puszysty mus wieloowocowy
- Sezamowa marchew
- Dal z soczewicy
- Sernik na zimno
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Szpinak z baraniną
- Układanka warzywno-owocowa
- Sałatka owocowa
- Ciastka orzechowe
- Sos wiśniowy do owoców
- Mrożone owoce na patyku
- Mus truskawkowy II
- Tort czekoladowy
- Sok jagodowy
- Włoski chleb ziołowy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Lody owocowe
- Spaghetti z pulpetami
- Łagodne chili
- Kisiel owocowy
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Surówka z cykorii i natki
- Placuszki jabłkowe
- Indyk z marchewką
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Pasta z bakłażanów
- Cukiniowe ciasto
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Makaron z serem
- Ziemniaki po bułgarsku
- Placki ziemniaczane
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Sos koperkowy
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Jajka mimoza
- Spaghetti z sosem pesto
- Mrożony jogurt jagodowy
- Murzynek Jaś
- Baba wielkanocna z szafranem
- Wyraziste tofu
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Croque monsieur i croque madame
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Lody czekoladowe
- Cudowna cukinia
- Drób z porzeczkami