- Mazurek nugatowy
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Ciasto z jagodami ucierane
- Terrine z białego sera
- Sałatka z bakłażanów
- Duszona ryba z warzywami
- Cukinia faszerowana serem
- Dip fasolowy
- Owoce z kruszonką
- Kurczak z ryżem
- Ryba po grecku
- Wyraziste tofu
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Rozmaitości na parze
- Kulki mięsne po szwedzku
- Kisiel malinowy
- Pasta (dip) z bobu
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Francuskie kiełbaski serowe
- Słodkie kaszotto
- Szparagi w cieście
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Placuszki serowe
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kluski kładzione z jabłkami
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Chłodnik pomidorowy
- Tarta z brokułami lub z porami
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Sos prowansalski aioli
- Zupa owocowa
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Sos wiśniowy do owoców
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Migdały w karmelu
- Placuszki drożdżowe
- Owocowa legumina
- Ślimaki daktylowe
- Mazurek cytrynowy III
- Pierogi z owocami
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Botwina
- Surówka z czerwonej kapusty
- Suszone pomidory
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Kartoflana zapiekanka
- Sałatka makaronowa
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Kolorowe kulki
- Lody dla młodych
- Placuszki-kaczuszki
- Puchatkowe ciasteczka