- Dipy jogurtowe
- Kolorowa jajecznica
- Koktajl owocowy na lodach
- Leśny przysmak na kolację
- Pierniczki
- Mus owocowy
- Łazanki zapiekane z owocami
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Ziemniaki faszerowane
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Zupa jabłkowa
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Pierogi z młodą kapustą
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Sorbet arbuzowy
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Kapusta z sosem sojowym
- Sos prowansalski aioli
- Ryba w sezamie
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Mus z kaszy manny
- Chleb Grahama
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Cukiniowe ciasto
- Zupa nic
- Cytrynowe ciasteczka
- Potrawka z patisonami
- Galaretki
- Omlet po polsku
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Grzanki z mozzarellą
- Placek z owocami (bez mleka)
- Knedle ze śliwkami
- Puchatkowe ciasteczka
- Batoniki orkiszowe
- Lody na patyczkach
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Ratatuja nicejska
- Pierogi kresowe
- Pączki z białego sera
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Mleczny przysmak
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Ziemniaki po węgiersku
- Omlet grzybek z owocami
- Bananowe frytki
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Mięso duszone po turecku
- Pascha
- Faszerowana cukinia
- Tarta i babeczki z porami i szynką