- Proste ciasto na kruchy spód
- Budyniowa zupa malinowa
- Deser jogurtowo-owocowy
- Otulona brzoskwinia
- Tartinki
- Budyń karmelowy
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Powidła śliwkowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Faszerowana cukinia
- Pasta z łososia
- Kurczak z jabłkiem
- Kapuśniak
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Tzatziki
- Biszkopt (bez glutenu)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Kolorowe gnocchi
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Rurki z kremem pistacjowym
- Mrożone owoce
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Smażone banany
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Zapiekanka rybna
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Ciasto z jagodami kruche
- Pomidory nadziewane ryżem
- Szarlotka
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Domowy kisiel wiśniowy
- Spaghetti
- Bananowa manna
- Mrożony jogurt jagodowy
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Białe leczo
- Krupnik
- Leniwe bez białego sera
- Zupa z soczewicy
- Pasta (dip) z bobu
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Kotlety gryczane
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Batony orzechowo-kokosowe
- Omlet grzybek z owocami
- Spaghetti z cukinią
- Ziemniak w kropki
- Pasztet z łososia
- Sorbet arbuzowy
- Tartaletki z porami
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Sos pomidorowy klasyczny
- Trufle z herbatników
- Jaś na słodko
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)