- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Mozzarella w karecie
- Galaretka z soku z porzeczek
- Sos winegret
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Wytrawne kruche ciasto
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Kawior z bakłażana
- Napoleonki
- Zupa krem z kalafiorów
- Sałata z truskawkami
- Fasola z miodem i cytryną
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Lody jagodowe z miętą
- Zupa nic
- Mus truskawkowy II
- Pieczeń barania po angielsku
- Placki z jabłkami
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Zimny pomidor
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Szarlotka biszkoptowa
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Kurczak z kaszą
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Zupa krem z zielonego groszku
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Mleczny przysmak
- Nadziewany kabaczek
- Placuszki serowe
- Sos koperkowy
- Szpinak z baraniną
- Zupa szczawiowa
- Omlet grzybek z owocami
- Murzynek
- Murzynek Jaś
- Tzatziki
- Papryka nadziewana twarogiem
- Zrazy z kury
- Bułki maślane
- Owoce pasteryzowane
- Makaron z brokułami
- Orzechy w czekoladzie
- Pyzy
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Włoski chleb ziołowy
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Cytrynowy biszkopt
- Ryba w sosie warzywnym
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Figowe rogaliki
- Kuszące jabłka
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Konfitura z czerwonej cebuli