- Różowa zupa owocowa
- Pasta (dip) z bobu
- Chleb Grahama
- Tarta z żurawinami
- Pulpeciki pod beszamelem
- Kasza gryczana z serem
- Zupa z dyni na słono
- Mielonka z dodatkami
- Najprostsza tarta owocowa
- Szarlotka miękka
- Sok jabłkowy
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Grzanki parmezanowe
- Zupa jarzynowa
- Pączki (bez glutenu)
- Tarta - kruche ciasto
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Koktajl jabłkowy
- Napój różany
- Koktajl z melona
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Biały chłodnik
- Kompot ze śliwek
- Sałatka makaronowa
- Rolady z kurzych piersi
- Kolorowy ryż
- Masa czekoladowa - ganache
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Bruschetta na kilka sposobów
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Puree z dyni
- Chleb kukurydziany
- Puchatkowe ciasteczka
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Makaron z sosem dyniowym
- Spaghetti Estery
- Pasta z kurczaka
- Łosoś pieczony w soli
- Tarta z brokułami lub z porami
- Babka drożdżowa III
- Schab ze śliwkami
- Zielony twarożek
- Domowy kisiel wiśniowy
- Kruche ciasto z truskawkami
- Krupnik
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Sos prowansalski aioli
- Mus śliwkowy
- Cannelloni ze szpinakiem
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Papryka nadziewana twarogiem
- Ciasto na ptysie
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Krem z cukinii
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem