- Napój marchwiowo-malinowy
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Makaron z sosem bez gotowania
- Ryż z truskawkami
- Kompot z suszu
- Strudel z jabłkami
- Tzatziki
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Gołąbki po grecku
- Koktajl brzoskwiniowy
- Kurczak w curry
- Placuszki rybne orientalne
- Soja prawie po bretońsku
- Cukinia z mięsem mielonym
- Zupa z marchwi
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Faszerowana cukinia
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pasta z kurczaka
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Zupa cytrynowa
- Ryba w sosie warzywnym
- Biurowa kartoflanka
- Chrupki Krzysia
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Budyń (bez mleka)
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Murzynek Jaś
- Zupa krem z marchwi
- Pierogi z soczewicą
- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Ciasto z jagodami kruche
- Potrawka z kurczaka
- Ciasto marchwiowe
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Naleśniki z serem
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Szejk niekoniecznie arabski
- Tarta z brokułami lub z porami
- Knedle ze śliwkami
- Jajka faszerowane
- Sałatka z kwiatami
- Lody bananowe (bez mleka)
- Tarta prawie Tatin
- Schab pieczony po galicyjsku
- Makaron z brokułami
- Tarta jabłkowa II
- Mulatki z bakaliami
- Daktylowe roladki
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Ciasto jogurtowe
- Grzanki III
- Drób z porzeczkami
- Zupa jarzynowa
- Otulona brzoskwinia
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)