- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Napój z owoców jagodowych
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Kruche wiatraczki
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Wyraziste tofu
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Omlet po włosku (frittata)
- Zupa francuska
- Leśny przysmak na kolację
- Sierpniowa sałatka
- Białe leczo
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Pasta z awokado
- Maślane bułeczki bez masła
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Sos prowansalski aioli
- Pasta z łososia
- Pizza z owocami
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Mus brzoskwiniowy
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Zupa z zielonego groszku
- Jajka faszerowane
- Zupa z dyni na mleku
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Wigilijny kompot
- Drób z porzeczkami
- Kurczak z jabłkiem
- Chłodnik pomidorowy
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Kruszonka z jabłkami
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Pieczeń barania po angielsku
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Galaretka z pigwy
- Owoce pasteryzowane
- Ciasteczka czekoladowe
- Kolorowa jajecznica
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Pizza wegetariańska
- Rizotto z tuńczykiem
- Sezamki
- Nektarynkowy krem
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Mięso duszone po turecku
- Słoneczna sałatka
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Biszkopt
- Wołowina w sosie
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Batony orzechowo-kokosowe
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)