- Żółta pasta
- Kruche ciasteczka
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Felafelki
- Jajka z szynką w majonezie
- Pierogi kresowe
- Sos jogurtowy
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Bezy (bez mleka)
- Szparagi w cieście
- Mleczne wafelki
- Masa czekoladowa - ganache
- Masło czosnkowe
- Placki z cukinii
- Bananowe frytki
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Ryba z cukinią
- Ciasto z jagodami kruche
- Pyszna pasta z tofu
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Dal z soczewicy
- Ciasto bananowe
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Ciastka kokosowe
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Chłodnik owocowy
- Ziemniaki po niemiecku
- Koktajl owocowy na lodach
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Zimowy salad bar
- Pierniczki
- Zapiekanka twarożkowa na słodko
- Słodka bułka marchewkowa
- Grzanki z mozzarellą
- Sos pomidorowy klasyczny
- Wytrawne kruche ciasto
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Puree z marchwi
- Kisiel żurawinowy
- Babeczki z szynką i serem
- Ryba cytrynowa
- Lody waniliowe
- Słodkie kaszotto
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniaki po duńsku
- Żółty chłodnik
- Zupa z jabłek na słono
- Pasta z kurczaka
- Mus z kaszy manny
- Rulonik z warzywami
- Zupa z zielonej sałaty
- Sałatka z bakłażanów
- Jagodzianki
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Deser biało czerwony