- Letni sorbet
- Marchewka z brukselką
- Batony orzechowo-kokosowe
- Jeż z awokado
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Chłodnik pomidorowy
- Ryż z truskawkami
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Zupa z jabłek na słono
- Tarta cebulowa II
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Zdrowy bigos
- Napój z owoców jagodowych
- Pascha II
- Zupa krem ze szparagów
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Ciastka orzechowe
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Spaghetti z papryką
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Kluski kładzione z jabłkami
- Zupa krem z zielonego groszku
- Przecier owocowy
- Mrożony jogurt jagodowy
- Tarta orzechowo-truskawkowa
- Tarta wiśniowa
- Jajka mimoza
- Jabłka w cieście
- Tort (bez glutenu)
- Chrupiące wafle
- Kapusta pekińska z patelni
- Mazurek nugatowy
- Ryba w sosie warzywnym
- Napoleonki
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Włoska zupa jarzynowa
- Jabłko z sałatką ryżową
- Botwina
- Ogórki faszerowane
- Barszcz ukraiński
- Zupa z dyni
- Pomidory nadziewane ryżem
- Rozmaitości na parze
- Mozzarella w karecie
- Wiśniowa legumina
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Szwedzki łosoś
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pizza z owocami
- Galaretki
- Makrela w ziołowej potrawce
- Klopsiki cielęce
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Lody czekoladowe
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Fasola z miodem i cytryną